Fortuna Sittard en sc Heerenveen

Fortuna Sittard en sc Heerenveen voor KiKa

Sinds december 2018 telt de Eredivisie maar liefst twee voetbalclubs die Stichting Kinderen Kankervrij steunen. Op zaterdag 23 februari speelden beide clubs tegen elkaar in Sittard. Omdat zowel Fortuna Sittard als sc Heerenveen KiKa een warm hart toedragen, werd rondom deze wedstrijd speciale aandacht geschonken aan KiKa.

Voetbal Heerenveen Sittard

Zo waren de jeugdspelers tijdens de line-up gekleed in een KiKa shirt. En tijdens de rust vond een speciaal chequemoment vanuit het supporters collectief plaats (Foto cheque: Lei Everard). Gedurende het hele jaar worden in beide stadions speciale oranje stoelen verkocht waarvan de opbrengst naar KiKa gaat. KiKa is ontzettend blij met de fantastische steun vanuit beide clubs, een unicum in de Eredivisie! 

De wedstrijd op 14 april van sc Heerenveen tegen Groningen stond ook in het teken van KiKa . De spelers van sc Heerenveen speelden met het KiKa logo op hun shirts en het logo van hoofdsponsor GroenLeven ging er tijdelijk af, omdat zij zoveel mogelijk aandacht wilden vragen voor het goede doel. GroenLeven besloot ook nog eens € 10.000,- extra te doneren en er werd een collecte gehouden om onderzoek naar kinderkanker te financieren.

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
25% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren