KiKa opbrengst

€ 29,6 miljoen voor de strijd tegen kinderkanker!

Donderdag 23 januari was de nieuwjaarsborrel en de opening van het nieuwe pand van KiKa. Een terugblik op een mooi 2019 en een blik op de toekomst in een nieuwe sportieve omgeving in het Olympisch Stadion. 

Met trots heeft oprichter Frits Hirschstein bekend gemaakt dat KiKa in 2019 een opbrengst van € 29,6 miljoen heeft opgehaald. Een mooie stijging ten opzichte van € 27,3 miljoen in 2018! Tijdens de nieuwjaarsborrel werd hierop geproost met vrienden van KiKa, waaronder Ans Markus. 

KiKa is inmiddels als organisatie ‘volwassen’ en daarmee een mooi moment voor Monique Link en Judith Franssen, als vrijwilligers van het eerste uur, om het stokje over te dragen aan de collega’s van KiKa. Frits Hirschstein noemde Monique en Judith na 18 jaar vrijwilligers met recht partners van KiKa. 

Diana Monissen neemt dit jaar als bestuursvoorzitter afscheid van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze heeft KiKa bedankt voor de fijne samenwerking  en de enorme financiële bijdrage van de afgelopen jaren.  

Tijdens de nieuwjaarsborrel werden er vier unieke stoelen van Ahrend geveild. Deze prachtige witte stoelen zijn met strips bewerkt door Gerrit Jager. 

KiKa stoelen

Winkel & Werkplek Westhoff heeft de stoelen uiteindelijk gekocht voor € 3.750,- De stoelen blijven een jaar in het bezit van Westhoff, waarna ze volgend jaar weer opnieuw worden geveild. Eerder gebeurde dit ook met de helikopter die in 2008 door Dr. Tom Voute is gemaakt. De helikopter is inmiddels al € 73.000,- waard. 

Het was een mooie start van 2020, waarin we weer grote stappen willen maken in onze gezamenlijke strijd tegen kinderkanker! 

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
25% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren