Doe mee aan Run for KiKa Amsterdam

Ben jij er klaar voor om weer een fantastische sportieve dag te beleven met KiKa? Dat komt goed uit want op zaterdag 11 juni ren jij tijdens Run for KiKa Amsterdam de afstand die bij jou past in de strijd tegen kinderkanker.

Hét moment om de hardloopschoenen weer aan te trekken en mee te doen aan een Run for KiKa evenement in Amsterdam is eindelijk aangebroken! Ga op 11 juni de uitdaging aan en doe mee als individu aan de 5 of 10 km of de KiKa Mini Race voor kinderen t/m 8 jaar. Nieuw dit jaar: de Estafette, waarbij je met een team van 2-4 personen in totaal 10 rondjes van 1 km rent over het Estafette-parcours. Welk onderdeel kies jij?


Jij maakt hét verschil

Het doel van Run for KiKa Amsterdam is helder: zoveel mogelijk geld ophalen in de strijd tegen kinderkanker. Enthousiaste fanatiekelingen maken samen hét verschil voor kinderen met kanker. Op dit moment geneest 81% van alle kinderen met kanker. Met Run for KiKa Amsterdam dragen we bij aan de ambitieuze doelstelling om 100% van de kinderen met kanker te genezen.


Deelname

Kom ook in actie en daag jouw vrienden, familie en collega’s uit om samen de uitdaging aan te gaan tijdens Run for KiKa Amsterdam! Doe mee via
www.runforkika.nl en maak samen het verschil in de strijd tegen kinderkanker!

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren