De vierde editie Mud Masters voor KiKa een groot succes!

Ruim 260 deelnemers, van jong tot oud, hebben met hun deelname aan Mud Masters Haarlemmermeer €94.724,- opgehaald voor Stichting Kinderen Kankervrij. De opbrengst komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker.

Doodsoorzaak nummer één

Dit is alweer de vierde keer dat deelnemers op grote schaal meedoen aan Mud Masters voor KiKa. Ook de volgende editie staat alweer op de planning: 25 september in Biddinghuizen. Tot nu toe heeft het evenement al meer dan 3 ton opgeleverd voor onderzoek naar kinderkanker. Dat is nodig want kinderkanker is nog altijd doodsoorzaak nummer één door ziekte onder kinderen in Nederland. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. 1 Op de 5 kinderen redt het niet. Dit betekent dat iedere drie dagen één kind in Nederland sterft aan de gevolgen van kanker.

De volgende editie Mud Masters in Biddinghuizen

Dankzij de mooie samenwerking met de organisatie van de officiële Mud Masters staat er op 25 september weer een editie gepland, ditmaal in Biddinghuizen. Via de speciale actiepagina mudmastersvoorkika.nl schrijven zich nog dagelijks nieuwe deelnemers in.

Lees ook:

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren