KiKa voetbalbeer

De állerlaatste KiKa Voetbalbeer wordt geveild

Allerlaatste KiKa voetbalbeer met handtekeningen van onder andere Marco van Basten en Ruud Gullit geveild voor onderzoek naar kinderkanker. 

Jack van Gelder veilt zijn eigen KiKa voetbalbeer in voetbaltalkshow Rondo op zondagavond om 19:50 uur bij Ziggo Sport (kanaal 14 en Ziggo Sport Select). Het gaat om één van de 15.000 uitverkochte beren die met de actie van KiKa, sc Heerenveen en MSD over de hele wereld aandacht heeft getrokken. Tafelgasten Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder en Mark van Bommel, samen goed voor 212 interlands, signeren de beer live in de uitzending!

Het succes van de KiKa berenactie in het Abe Lenstra stadion op 24 oktober jongstleden krijgt hiermee een mooi vervolg. “Deze actie zorgt voor wat licht in de duisternis”, aldus Jack van Gelder. De Sportverslaggever en tv-presentator vond de stadionactie zo sympathiek, dat hij besloot zijn KiKa voetbalbeer aan te bieden op de populaire veilingsite voor gedragen wedstrijdshirts, www.matchwornshirt.com/kikabeer.  

De veiling start op zondag 1 november om 14:00 uur en sluit op maandag 2 november om 19:00 uur. Op maandagavond om 19:50 uur maakt Jack van Gelder de winnaar bekend in Sporttalkshow Peptalk op Ziggo Sport (kanaal 14 en Ziggo Sport Select). De opbrengst van de veiling is voor onderzoek naar kinderkanker. 

Biedt voor meer onderzoek naar kinderkanker

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren