KiKa berenactie

15.000 KiKa-beren in het Abe Lenstra stadion!

De KiKa berenactie was een doorslaand succes. Binnen 24 uur zijn alle KiKa Voetbalberen verkocht!

Opbrengst nu al meer dan €230.000,- en donaties komen nog steeds binnen. Daar zijn we ongelofelijk blij mee en danken iedereen voor deze fantastische steun! Met in het bijzonder geneesmiddelenbedrijf MSD die deze actie mogelijk heeft gemaakt en sc Heerenveen, omdat zij niet alleen hun stadion open stelden voor de beren, maar met man en macht gewerkt hebben om het logistiek voor elkaar te krijgen! 

Net te laat met bestellen maar toch nog interesse in een KiKa Voetbalbeer? Ga naar www.kikaberenactie.nl voor de actuele bestelinformatie. 

Over de actie

Op 24 oktober werd het Abe Lenstra stadion gevuld met 15.000 KiKa-beren in sc Heerenveen-shirt, mede mogelijk gemaakt door MSD (Partner van KiKa). Deze exclusieve beren waren te koop voor €14,95 op www.kikaberenactie.nl. De opbrengst van de beren ging naar KiKa. Die daarmee belangrijk onderzoek naar kinderkanker financiert. Natuurlijk zijn ook de ‘gewone’ knuffelberen nog steeds verkrijgbaar. Dus iedereen kan een steentje bijdragen aan onderzoek naar kinderkanker.

Geneesmiddelenbedrijf MSD loopt voorop in de strijd tegen kanker en is al 15 jaar partner van KiKa, dat op haar beurt een warme plek heeft bij eredivisionist sc Heerenveen. Samen zochten club, KiKa en geneesmiddelenbedrijf een alternatieve manier waarop zij – en heel Nederland – KiKa kunnen steunen tijdens ‘corona’. Samen kwamen ze op het idee om de KiKa-beer een hoofdrol te geven, immers het symbool van steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden.

Bekijk hier hoe de KiKa-beren zich verzamelden in het Abe Lenstra stadion: 


De KiKa-beren waren geweldig publiek: 

Koop een beer en steun onderzoek naar kinderkanker. MSD supports KiKa.

Berenactie

English translation

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren