Zwembad De Lis-Lisse haalt eur 8000 op

Zwembad De Lis-Lisse haalt eur 8000 opZwembad De Lis heeft vorige week een actieweek grhouden voor KiKa, de enthousiaste vrijwilligers hebben ruim Eur 8000 opgehaald.

In september was het alweer 40 jaar geleden dat zwembad de Lis- Lisse geopend werd en ter gelegenheid van dit jubileum werden er in de week van 31 augustus t/m 5 september 2009 diverse activiteiten georganiseerd voor KiKa.

 Zo werd er geld ingezameld met sponsorzwemmen en kon men “opnieuw zijn/haar diploma halen”. Een ieder die de afgelopen 40 jaar zijn diploma gehaald had in De Lis, kon weer opnieuw examen voor doen. Ook vond er een avond ‘disco zwemmen plaats. Op de afsluitende zaterdag werden spelletjes georganiseerd voor de jeugd, was er weer een baantjes zwem wedstrijd en werden er Kikaberen verkocht. Ook dit was een geweldig succes, ruim 150 beren werden die dag gekocht. Aan het eind van de dag werd onder grote belangstelling het totaal bedrag bekend gemaakt en met grote dankbaarheid kon de KiKa ambassadeur een cheque van Eur 8000 in ontvangst nemen.

Zwembad De Lis-Lisse haalt eur 8000 op