Zonnige 4×4 Run levert €22.453,76

Zaterdag 8 april werd de door Tafelronde 158 georganiseerde ‘4×4 run’ gelopen in het Reeuwijkse Hout. Verdeeld over 30 teams liepen er 120 mensen mee, waaronder veel teams samengesteld vanuit lokale ondernemingen. Ieder team kon zich via de site www.4x4run.nl eenvoudig laten sponsoren door middel vav een iDEAL betaling. De opbrengst daarvan ging naar KiKa (kinderen Kankervrij). Tot de dag zelf konden de teams zich laten sponsoren en de teller stopte uiteindelijk op €22.453,76.

In de geschiedenis van onze Tafelronde is er nog nooit zo’n groot bedrag opgehaald! Naast een geweldig resultaat voor KiKa is dat het dat dus ook voor ons. Namens KiKa was Rien Schimmel aanwezig om de Cheque in ontvangst te nemen. Hij vertelde dat de inspanning van de lopers zeker niet voor niets is geweest. Het geld dat is opgehaald zal onder andere worden ingezet voor het Prinses Maxima centrum voor kinderoncologie waar kinderen centraal behandeld worden en ook het onderzoek naar kinderkanker gecentraliseerd wordt.

Ook zelf waren we even stil van resultaat van de 4X4 Run. We willen alle lopers en sponsors nogmaals  bedanken voor het mede-mogelijk maken van dit evenement