Youngbeatz XXL in Sint Willebrord en omstreken

Wat drie jaar geleden begon als een maandelijkse disco voor de basisschool is uitgegroeid tot een waar fenomeen in Sint Willebrord en omstreken. Het succes is zo groot dat de vrijwilligers van Youngbeatz de handen in een hebben geslagen samen met Jason van Disco Action (o.a. Bekend van Carnaval in de Lanteen) om eenmalig een XXL versie van Youngbeatz te organiseren in de grote zaal van de Gemeenschapshuis De Lanteern in Sint Willebrord en wel op zaterdag 25 januari a.s.

Mega Apres Ski Party
Op deze zaterdag wordt de grote zaal van de Lanteern omgetoverd tot een grote Apres Ski hut en zullen diverse DJ,s vanaf twee podia de tent op z,n kop zetten. Naast de huis DJ,s, discoteam De 2 j,s, zal ook DJ Fer-E (bekend van Stuif Teenage), Apres Ski DJ Krizz en DJ Papa Joe diverse DJ sets verzorgen op de twee podia die de zaal rijk zal zijn.

KiKa
Iedereen was het er wel over eens: “Als we het doen, moeten we het doen voor het goede doel”. Dit goede doel is KiKa geworden. Een Nederlandse stichting die geld inzamelt voor onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkankerbestrijding. De volledige opbrengst van de kaartverkoop en overige acties gaan naar KiKa. De kosten van de organisatie wordt bekostigd door sponsoring van de lokale middenstand.

Kerstmarkt actie
Het startschot van alle acties rondom Youngbeatz XXL en KiKa starte op donderdag 19 december. De dames en heren van Youngbeatz stonden op deze avond op de Kerstmarkt van de Willibrordusschool in Sint Willebrord. Iedereen kon daar geld doneren aan KiKa, maar iedereen die meer dan € 25 doneert kreeg en krijgt van ons een gratis entree kaart voor Youngbeatz XXL! Met deze actie is de eerste € 85 opgehaald.

Start kaartverkoop
De officiële kaartverkoop van Youngbeatz XXL is inmiddels gestart bij Gemeenschapshuis De Lanteern en Reload fashion (Dorpsstraat in Sint Willebrord). Leeftijd 9 t.m 16 jaar!