Xperience Tour Farouk

 Op 15 februari vond de finale van de Xperience Tour plaats in De Heerlickheijd in Ermelo. Eerder vond de Xperience Tour plaats in Veenendaal, Etten Leur, Helmond , Haarlem en Hoogeveen tijdens deze bijeenkomsten is er al heel veel geld opgehaald voor KiKa.

Wave International (Cosmo Hairstyling, Team Kapsalon en Hairmaxx) heeft de exclusiviteit voor de CHI Iron Pink Edition. Gezamenlijk hebben Wave International en TrendyHair Company 10 euro per verkochte CHI Iron Pink Edition gedoneerd aan KiKa.

De finale werd georganiseerd door Farouk/Trendyhair in samenwerking met Kiwanis Harderwijk en Tafelronde 71 Noordwest Veluwe. Sonja Silva presenteerde deze avond met veel passie. Optredens van The Boston tea party & Friends, Glennis Grace, Mark Dakriet, Elize, DJ Jeroen Post en Sonja Silva zelf zorgden dat menigeen met de voetjes van de vloer ging. Tijdens deze avond werden er diverse objecten geveild en werd de opbrengsten van de Xperience Tour bekend gemaakt. Inge de Bruijn mocht namens KiKa een cheque van maar liefst 100.000 euro in ontvangst nemen van MArc van Toren.
Xperience Tour Farouk

Inge de Bruijn, het Farouk team en Sonja Silva