Workshop sieraden maken voor KiKa

Workshop sieraden maken voor KiKa. AlemIn het kader van de muzikale uitwisseling tussen Fanfare Alem en Musikgesellschaft Lenk uit Zwitserland, vanwege het 45-jarig bestaan van Fanfare Alem, werd op vrijdagmorgen 30 september in dorpshuis De Drie Linden te Alem een workshop sieraden maken gehouden.

Deze workshop werd gegeven door Truus van Willegen, bijgestaan door Nickylin Broekmeulen. Zo’n 20 dames uit Alem en Lenk waren present om voor dit goede doel hun handen uit de mouwen te steken.

Onder het genot van een kop koffie en zelf gebakken cake kon een ieder zelf bepalen wat zij ging maken; er was keus genoeg! Er werd flink gefröbeld en alles ging niet zonder slag of stoot maar met de hulp van Truus en Nickylin kwamen de mooiste sieraden tevoorschijn.

Het werd een gezellige ochtend waarbij maar liefst voor € 435,00 aan sieraden werd gemaakt of gekocht. Ook werden er veel zeepkettingen gekocht gemaakt door Truus en haar familie Deze gehele opbrengst is voor de Stichting KiKa, geweldig dus! Truus en Nickylin, bedankt voor jullie belangeloze inzet en heel veel succes met alles wat jullie voor KiKa doen!