Workshop “Pepernoot maken” op 2 december

Sinterklaas is een kinderfeest, Café De Gildemeesters viert dit mee! Maar ze gaan dit combineren met een goede doel, en dat is KiKa. Ze gaan speciaal voor kinderen een Workshop “Pepernoten maken” houden. Je kunt je opgeven via Facebook en/of Hyves of telefoon, je krijgt gratis Fristi, Chocomelk of Ranja. Kinderen vanaf 0 tot en met 12 jaar zijn welkom, uiteraard met begeleiding. Maar er geldt wel een regel! Er is een inschrijfgeld van € 4,95, daarvoor krijg je automatisch een KiKa-beer. Inschrijven kan tot en met vrijdag 30 november 17.00uur. Ze starten om 14.00 uur en de inschrijvingen ingedeeld per sessie, want ze verwachten een grote opkomst. De workshop “Pepernoten maken” zal in de achterzaal gehouden worden. Deze workshop is een volledige samenwerkingsverband met de Echtebakker Hagendoorn uit Hoensbroek, de speciale pepernootdeeg zal door Hagedoren aangeleverd worden. Er zal ook een kleurwedstrijd gehouden worden. Alle kleurplaten worden daarna ingescanned. En zullen dan verschijnen in een album op Facebook van De Echte Bakker Hagedoren. Er ligt dan een prijs klaar voor twee leeftijd categorieën tot en met 8 jaar en vanaf 9 tot en met 12 jaar. De kleurplaten die de meeste “Ik vind dit leuk” krijgen, kunnen dan in de week van Sinterklaas bij warme bakker Hagedorn een grote Sinterklaas pakket ophalen. Maar warme bakker Hagedoren doet meer.

Gezamenlijk met Café De Gildemeesters trakteren ze de ouderen op een kop koffie, of thee, of warme chocolade-melk met een speculaas-vlaai, voor het luttele bedrag van € 2,50. Wil je een KiKa beertje ter waarde van € 4,95 weggeven voor Sinterklaas of Kerst aan iemand? Je kan deze bij hun bestellen, en zij zorgen dat deze klaar ligt vanaf zondag 2 december. Wel is vooruitbetalen gewenst! Café De Gildemeesters is elke dag open (behalve woensdag) vanaf 17.30 uur. Zondag 2 december gaan ze afsluiten met Sunday Afterparty Hits 70s 80s 90s direct na de Workshop Pepernoten maken, voor iedereen die weleens is geweest weten ze wat ze kunnen verwachten! En dat is een gezellige dansfeest! Kortom, een programma voor jong en oud! Zet de eerste zondag van de december feestmaand vast in jouw agenda voor Café De Gildemeesters aan de Heistersberg 66 te Hoensbroek.

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:0|label:’|0,0&sensor=false ‘