Westfalia Separator fietst rondje om Cuijk (750 km)

Westfalia Separator fietst voor Kika18 juni 2008 is het zover, dan gaat een internationaal team van GEA Westfalia Separator vanuit Cuijk per racefiets onderweg om na vier dagen weer terug te keren bij Westfalia Separator Nederland B.V. in Cuijk. Een tocht van ca. 750 km via Oelde (D), Niederahr(D) en Vaals (NL).
Het idee van deze sponsoractie is ontstaan, nadat zij vorig jaar met een Westfalia Separator Team van het moederbedrijf in Oelde (D) via De Duitse Eifel en de Belgische Ardennen naar het zusterbedrijf in Chateau Thierry (F) zijn gefietst. Een tocht van ruim 600 km in drie dagen.

Omdat zij zich realiseren dat niet iedereen die mogelijkheid heeft, hebben wij besloten om onze tocht een extra dimensie te geven en geld in te zamelen voor KiKa. Om deze tour tot een succes te maken is er meer nodig dan alleen een enthousiast team bestaande uit fietsers en chauffeur. En daarom zijn zij op zoek naar sponsoren. Mocht u besluiten ze te sponsoren dan kunt u voor meer informatie contact opnemen frank.cornelissen@westfalia.nl.