Wapeningsplein op de Beton Vakdagen te Gorinchem

Wapeningsplein op de Beton Vakdagen te GorinchemEen 20-tal bedrijven zullen ook dit jaar tijdens de Betonvakdagen 2009 in Gorinchem samen het ‘Wapeningsplein’ vormen.

Leerlingen van de vlechtopleiding van BGA-Nederland zullen elke dag een andere molen vlechten die aan het eind van de dag worden geveild. De totale opbrengst hiervan zal aan het einde van de beurs worden overhandigd aan KiKa.

Op dit plein vinden verschillende activiteiten plaats en kunnen relaties verder worden uitgebreid. Daarnaast vindt u er meer informatie over machines en gereedschap, bewerking van wapeningsstaal, cursussen en opleidingen. Op het wapeningsplein 2009 vindt u op het middenplein de branchevereniging Wapeningsstaal Nederland en BGA (bouwopleidingscentrum GA). Dit jaar staat het Wapeningsplein in teken van het thema ‘Holland’.

Daarnaast worden er Hollandse hapjes en drankjes geserveerd en kunt u op de foto met twee echte kaasmeisjes. U bent van harte welkom om tijdens de Betonvakdagen, welke zullen plaatsvinden van dinsdag 29 september t/m donderdag 1 oktober 2009 een kijkje te komen nemen op het Wapeningsplein.
Wapeningsplein op de Beton Vakdagen te Gorinchem
Wapeningsplein op de Beton Vakdagen te Gorinchem
Evenementen Hal Gorinchem Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem