Wandeldag te Bilthoven

De 3e Wandeldag voor KiKa te Bilthoven wordt gehouden op zondag 26 augustus 2012. WSV Jong en vrolijk organiseert deze wandeldag sinds 2010 en heeft toen besloten aan deze wandeldag ook een goed doel te koppelen en zij hebben voor KiKa gekozen. De wandeling zal u voeren door de bosrijke omgeving welk Bilthoven e.o. rijk is. Het wandelgebied kent bos, zandvlakte en (flinke)heuvels. Zij adviseren u dan ook om zeer makkelijke, maar stevige wandelschoenen aan te trekken en voldoende water mee te nemen voor onderweg. Tijdens deze wandeldag zal een deel van het inschrijfgeld geschonken worden aan KiKa.

Indien u deel wilt nemen aan deze Wandeldag dan stellen zij het zeer op prijs als u gebruik wilt maken van hun aanmeldingsformulier welk t/m zaterdag 25 augustus tot 22:00 uur is opengesteld. Doormiddel hiervan stelt u hen in de gelegenheid om inzicht te verkrijgen in de mogelijk aantal deelnemers, zodat zij hier waarnodig op kunnen anticiperen.

Ook als u zich niet via dit formulier wil of kan aanmelden bent u uiteraard van harte welkom om deel te nemen aan deze wandeldag. Zij vragen u dan wel om een formulier in te vullen op de startlocatie tbv de inschrijving. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website.

Website: http://www.wsv-jong-en-vrolijk.nl

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:8|label:’|0,0&sensor=false ‘