VVSV ’09 voor KiKa

Het is ongeveer driekwart jaar geleden dat een aantal mensen binnen de voetbalvereniging VVSV’09 uit Zoutkamp en Ulrum de handen in elkaar heeft geslagen en een goede-doelen-actie heeft opgestart. Als goed doel werd gekozen voor Kika. VVSV’09 wil graag een steentje aan bijdragen aan onderzoek naar kinderkanker. En we kunnen nu wel stellen dat dat is gelukt!

Op de foto de vader van Fred Bos jr. die de cheque van € 37.000 overhandigt aan Geertje Kooistra van KiKa. In de afgelopen maanden hebben alle teams binnen de vereniging een of meerdere acties gehouden. Zo bakten en verkochten de pupillen cup-cakes, haalden andere jeugdleden lege statiegeldflessen op, organiseerden andere teams feestavonden waarbij de opbrengst ten goede kwam aan de actie, maakten de dames viskotters schoon en stonden ze op de braderie, werd er een bazar en rommelmarkt georganiseerd, werd er “rijk gescheten”, werd er een wedstrijd tegen regionale artiesten georganiseerd, werden collecteboxen neergezet bij winkels, sporthallen, ontmoetinsgscentra en andere buurtverenigingen, werden er verlotingen gehouden en werd er een veiling georganiseerd op de speciaal voor dit doel in het leven geroepen website (www.vvsv09voorkika.nl) enz. enz.

VVSV09chequeoverhandigingDe commissie die zich bezig hield met het organiseren en coordineren van de gehele actie had zichzelf voorgehouden dat de actie pas echt geslaagd zou worden wanneer ze een bedrag van €20.000 op de rekening van KiKa zouden kunnen bijschrijven. Een hoge doelstelling maar wel eentje die de gehele vereniging motiveerde. De afsluiting van de actie werd gehouden op 23 en 24 augustus jl.