Voorjaars-event van Van Schaik & Van Schaik

Voorjaars-event voor KIKAVan Schaik & Van Schaik Art Gallery houdt een bijzonder voorjaarsevenement ten behoeven van KiKa. Het event is georganiseerd vanuit een niet-commercieel oogpunt. De opbrengst gaan volledig naar KiKa.

Tijdens deze dag zullen alle exposanten hun producten tentoonstellen. Zij hebben gekozen voor een verscheidenheid van exposanten zodat er voor iedereen iets interessants te vinden is. Zo is er heren en dames mode en een zeer uitgebreide High Tea tevens de introductie van de nieuwe BMW 6 serie cabriolet. Tevens hebben de sponsoren een uitgebreide goody bag ter beschikking gesteld. Ook zal er een veiling plaatsvinden voor KiKa waar diverse artikelen geveild worden waaronder een gesigneerd voetbalshirt van Wesley Sneijder en Arjen Robben. FC-Utrecht stelt een Vip arrangement voor het bijwonen van een voetbalwedstrijd beschikbaar, een kunstwerk van van Schaik & van Schaik Art Gallery en nog meerdere items die er een geslaagde veiling van zullen maken. De muzikale omlijsting zal verzorgd worden door Michael Oomen. Natuurlijk is dit alles onder het genot van een drankje en de culinaire verzorging van Lokaal Victoria.

Sponsoren / exposanten: o.a. van Schaik & van Schaik, McSmart B.V., BMW Ekris Zeist, Handed By, Bang & Olufsen, Bloemboetiek Nicole, FC-Utrecht, Tiramisu, Paardekooper, Lokaal Victoria, Edgar N., Les Perles de Muriëlle, OSN, Brothers Horeca Groep, Mooi Onder een Dak, J.N.S. security, Coca Cola, ETENBIJ.NL, Haust, Glossy en kunstenaars John Noy, Van Schaik Drankenhandel, en Hans Pruijn. Van Schaik & VAn Schaik Art Gallery 1e Dorpsstraat 5 3701 HA Zeist.