Venosecarbagerunners

Carbagerun 2012 staat voor de deur met spetterend eindfeest op 14 juli !!! De carbagerun is de mafste toertocht door Europa . Deze start in Hardenberg en eindigt in Salzburg. De editie van 2012 gaat oa door Duitsland, Polen, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Slovenië en Oostenrijk ). Het is een run van ca 4.000 km. De run is van 9 t/m 14 juli. Zij, als Carbagerunners uit Vollenhove, hebben besloten om deze mafste toertocht ook mee te rijden. Het doel is om met 2 auto’s vanuit Vollenhove met een dagwaarde van maximaal € 500,00 mee te rijden. Bij deze run daagt de organisatie de deelnemers uit om de auto’s op te pimpen tot mooie en bijzondere creaties. Tijdens deze run krijg je diverse opdrachten, waarmee je prijzengeld kunt verdienen. Het is de derde editie van deze toertocht. Er rijden ca 525 creaties mee met deze editie, terwijl de eerste editie is gereden met 63 creaties. De 9 Venose carbagerunners zien deze trip als een grote beleving, maar willen ook stilstaan bij de ernst van alle dag en zien dan ook een kans om deze run aan te grijpen om KiKa te ondersteunen.

Zij hebben een actie bedacht voor bedrijven of particulieren die KiKa een warm hart toedragen om een plekje op hun auto’s te reserveren Dit is door de locale ondernemers als zeer positief ontvangen en ze hebben dan ook nog maar 2 plaatsen over van de 66. Alleen met deze actie brengen de beide auto’s € 10.700 voor KiKa op. Om nog meer geld in te zamelen organiseren zij een soort benefietconcert voor KiKa op 14 juli. De Venose carbagerunners zullen dan feestelijk binnen worden gehaald op het Kerkplein te Vollenhove om 20:00 uur. Aansluitend zal er een spetterend ” welkomstfeest “losbarsten op het Kerkplein te Vollenhove ( dat ook geheel gesponsord wordt ).

Website: www.venosecarbagerunners.nl

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:7|label:’|0,0&sensor=false ‘