V.v. Gorssel CD clublied

V.v. Gorssel steunt KIKA met de verkoop van CD met clubliedV.v. Gorssel is geruime tijd bezig geweest om een mooi, pakkend clublied voor de vereniging te vervaardigen. Na enkele proefversies is dan nu de definitieve versie ter perse gegaan! Henk Veenendaal en Egbert Stormink hebben vele uren doorgebracht op een duister, rokerig zolderkamertje om te jammen, te schrijven, te herschrijven, te schaven, en te wanhopen, met de huidige versie als resultaat! Zij hebben Hein Migchelbrink (The Spitfires) bereid gevonden om het clublied in te zingen. Zij zijn tevreden met het resultaat; een meeslepende meezinger die recht doet aan onze vereniging!
V.v. Gorssel heeft gemeend om deze CD medio april 2010 te koop aan te bieden voor € 5,- per stuk, waarbij we voor elke verkochte CD € 1,- over zullen maken naar KiKa. Door het kopen van deze CD steunt u dus ook een uitermate goed doel! CD’s zijn te koop in de kantine van v.v.Gorssel.

Voetbal vereniging Gorssel (V.V. Gorssel) Sportcomplex Gerstlo Markeweg 10 7213 GC Gorssel Telefoon Sportcomplex: 0575-493222 www.vvgorssel.nl