Ulvenhout draait door

ULVENHOUT DRAAIT DOOR!In Ulvenhout draait vanaf 20 juni alles 48 uur om het draaien! Vier diskjockeys ‘draaien’ 48 uur non-stop plaatjes en twee teams van vier fietsers draaien 48 uur lang de pedalen. Het evenement speelt zich afwisselend af in café zaal De Flamingo (middag en avond) en de showroom van autobedrijf Van Hooijdonk (nacht en ochtend). Beiden aan de Dorpstraat in Ulvenhout. Het evenement beperkt zich echter niet tot Ulvenhout. Vanuit de hele wereld kan men meekijken naar de verrichtingen van Ulvenhout draait door! Zowel beeld als geluid wordt streaming uitgezonden via het internet.

Ulvenhout draait door is een initiatief van een enthousiaste groep vrienden. Het start op vrijdag 20 juni om 20.00 uur en eindigt op zondag 22 juni om 20.00 uur. Omdat geld binnenhalen voor KiKa het doel is, moet natuurlijk overal voor betaald worden. Zo draaien de dj’s verzoekjes tegen vergoeding en ook de gefietste kilometers worden gesponsord. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld weddenschappen worden afgesloten op het totaal verreden kilometers en het winnende team. U moet hierbij echter denken aan betrekkelijk kleine bedragen zodat iedereen mee kan doen. Om KiKa na afloop toch een substantieel bedrag te kunnen aanbieden, doen zij ook een beroep op ondernemers in en om Ulvenhout. Gedurende het weekeinde komen diverse artiesten optreden. Tevens zullen de EK-kwartfinales te volgens zijn. Onderhandelingen over andere randevenementen worden nog gevoerd. Details over het programma worden later bekend gemaakt via www.flamingobar.nl en www.ulvenhout.com

Lokaties: café zaal Flamingo, Dorpstraat 66 (middag en avond) en showroom autobedrijf G. van Hooijdonk, Dorpstraat 68 (nacht en ochtend) in Ulvenhout.