The Radisson Blu & Park Inn Street Golf Open

UitnodigingOp vrijdag 6 september 2013 organiseren de Radisson Blu Hotels Amsterdam en het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol de ‘Street Golf Open’. Een heerlijke golfdag met een barbecue als afsluiting. Een dag vol gezelligheid en mogelijkheden om te netwerken waarbij alle opbrengsten naar het goede doel ‘KiKa’ gaan. Het bedrijventerrein Parkrijk op Schiphol Rijk zal speciaal voor deze gelegenheid worden omgetoverd tot 18 holes streetgolf terrein. Een exclusief toernooi met aansluitend een heerlijke BBQ op het terras van het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport. Het toernooi is uniek, want het evenement vindt niet plaats op een bestaande golfbaan, maar rondom het Radisson Blu en Park Inn hotel op het businesspark Park-Rijk, waarbij wij in samenwerking met Park-Rijk een 18-holes golfcourse zullen aanleggen. Wees niet gevreesd voor uw veiligheid, de streetgolfballen zijn gemaakt van speciaal materiaal wat geen schade aan kan richten. Programma: GOLF: 13.00u – 17.00u, BBQ: 17.00u – 19.30, EARLY BIRDY TICKETS: € 65 all inclusive.

Over Street Golf Open: “Als Radisson Blu Hotels Amsterdam en MeerBusiness dragen wij de organisatie van KiKa en warm hart toe. Om deze reden hebben wij in 2010 besloten geld in te zamelen voor dit doel door jaarlijks een KiKa barbecue te organiseren. Na 3 succesvolle edities, gooien we het dit jaar over een andere boeg, waarbij het Streetgolftoernooi tot stand is gekomen”.

Sponsoring: “Naast deelname aan het golftoernooi zijn er verschillende aanvullende mogelijkheden om KiKa te ondersteunen. Zo bieden wij o.a. de mogelijkheid om te adverteren in het caddieboekje of als bedrijf een hole te sponsoren, een mooie manier om uw bedrijfsnaam te profileren. Iedere gift is welkom”!

Deelname: : “Voor aanmeldingen en overige informatie, aarzel niet contact met ons op te nemen via: Kikastreetgolf@radissonblu.com

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:1|label:’|0,0&sensor=false ‘