The longest Day bij BurgGolf St. Nicolaasga

Op zaterdag 20 juni jongstleden, de langste dag van het jaar, verschenen 8 leden van BurgGolf St. Nicolaasga aan de start voor een 54 holes ronde golf. Deze prestatie werd geleverd ten behoeve van KiKa. Vele particulieren en bedrijven sponsorden een bedrag per stableford punt welke deze 8 KiKa kanjers gedurende hun 54 holes ronde golf scoorden. In totaal wisten de KiKa kanjers 706 punten binnen te halen. Het totale bedrag welke is binnengehaald voor KiKa bedraagt € 2623,40!

Om 05.30 uur ’s ochtends begon ‘de langste dag’ met koffie in het clubhuis voor de 8 KiKa kanjers, te weten Annie, Erwin, Frank, Geert, Han, Jan, Simone en Tjeerd. Gezamenlijk werden de spelregels nog even doorgenomen. Op het terras werd de flight indeling nog even besproken en zijn vervolgens om 06.00 uur met volle moed gestart. Hier en daar moest een sproeier ontweken worden, maar dat mocht de pret niet drukken.Gedurende de gehele dag werden de golfers in de baan voorzien van eten en drinken. Rond 15.00 uur startte de gezelligheidwedstrijd die ook ten behoeve van KiKa was georganiseerd. Om hier aan deel te kunnen nemen werd er een bijdrage voor KiKa gevraagd, mits degene al sponsor was. En iedereen heeft zijn steentje bij gedragen, fantastisch! Uiteindelijk toen alle deelnemers weer terug waren van hun 18 holes gezelligheidswedstrijd, hebben we de 8 KiKa kanjers op hole 18 opgewacht. De KiKa kanjers liepen gezamenlijk de laatste hole om 20.45 uur. Het was een prachtig gezicht, de 8 mensen die uren op de been waren geweest voor het goede doel kwamen gezamenlijk binnen op de 18e (54e!) hole. En de sponsors en medewerkers van BurgGolf ontvingen de groep KiKa kanjers met champagne . Een mooie golfdag werd afgesloten met een zomerse BBQ. Namens de organisatie worden de KiKa kanjers en (prijs)sponsoren hartelijk bedankt. Dankzij deze mensen kan KiKa rekenen op deze fantastische donatie.
BurgGolf St. Nicolaasga Legemeersterweg 16-18 8527 DS Legemeer Telefoon 0900 – 287 446 53 Fax 0513 – 499 683 Website www.burggolf.nl Email stnicolaasga@burggolf.nl