The Bassets Jeugd rugbyen 11 mei in Sassrnheim

De jeugd van rugbyclub The Bassets uit Sassenheim gaan tijdens het kwalificatietoernooi voor het Nederlands Kampioenschap Rugby-Sevens diverse acties voeren om geld in te zamelen voor KiKa. Op zaterdag 11 mei organiseren The Bassets het toernooi, waarvan de winnaars op het Nederlands Kampioenschap Sevens mag spelen. Deelnemende teams in Sassenheim zullen komen uit Den Haag, Castricum, Delft en Roosendaal. Rugby-Sevens is de snelle variant op het reguliere 15-mans Rugby en deze variant staat op de agenda van de Olympische Spelen in 2016. Tijdens het toernooi bij The Bassets zal op diverse manieren geld ingezameld gaan worden, door foto- en sponsor acties en voor vrijwillige bijdragen van supporters zal er een collectebus staan. The Bassets weet het belang van KiKa en support deze organisatie door te spelen met het KiKa-logo op hun wedstrijdshirts.

Iedereen is zaterdag 11 mei vanaf 10.30 uur van harte welkom bij The Bassets om veel jeugdige rugbyspelers te zien sporten en KiKa te steunen.

Website: www.bassets.nl

 

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:1|label:’|0,0&sensor=false ‘