Team Hermitage Rally Parijs-Moskou-Parijs

rally.jpgTOTAL (de 5e oliemaatschappij ter wereld) is er van overtuigd dat het mogelijk moet zijn om door middel van een samenwerking met KiKa veel geld kan worden ingezameld voor onderzoek naar kinderkanker. Deze zomer, tijdens de rally Parijs-Moskou-Parijs gaat de actie van TOTAL van start. Eerst met een inzamelingsacties tijdens de Rally en dit najaar met een verkoopactie van KiKabeer sleutelhangers via de TOTAL tankstations.

Het initiatief voor een inzamelingsactie werd genomen door het team Hermitage, deelnemers van de rally Parijs-Moskou-Parijs. Het team Hermitage, is er zeker van dat via de rally een nog grotere publiciteit te halen valt om nog meer geld in te zamelen voor KiKa. Ze rijden in 6 weken van Parijs naar Moskou en weer terug.

TOTAL ondersteunt het team Hermitage en alle deelnemers aan de rally. Uiteraard verleent de organisatie van de rally genaamd "CAAR", hun volledige medewerking. Parijs-Moskou-Parijs is een zeer speciale rally; er wordt niet gereden met zeer snelle auto’s maar uitsluitend met CITROEN TRACTIONS. Auto’s die gebouwd werden in de jaren ’30 tot en met de jaren ’50.

Eén van deze Citroen Tractions, type Avant, is van het team Hermitage en zal worden bestuurd door een TOTAL medewerker, Eric Edixhoven, en zijn zus Tonny. Meer informatie en nieuws over dit dappere duo, die veel vrije tijd en energie in dit project hebben gestoken, kunt u lezen op de team Hermitage website http://www.total-kika-pmp.nl. Ook kunt u Team Hermitage volgen via deze site, zij zullen een weblog bijhouden gedurende de rally die van 20 juli tot 28 augustus zal duren.