Succesvolle Schatkids KiKa Play

Succesvolle Schatkids KiKa PlayOp donderdag 9 april vond voor de 2de keer de KiKa Play plaats in de Schatkids in Veenendaal. Een evenment voor kinderen met als doel geld in te zamelen voor KiKa.

Zo’n 250 bezoekers lieten zich donderdag van hun goede kant zien tijdens de tweede KiKa Play in speelparadijs Schatkids, zowel kinderen als volwassenen. Hele bouwwerken verrezen in de bouwhoek, er werd hard gefietst op de monorail en met name jongens probeerden zo hard mogelijk een bal weg te schieten waarbij de snelheid werd gemeten.

Maar ja, als jij dan helemaal trots bent op jouw resultaat en vervolgens schiet profvoetballer Roy Terschegget van De Graafschap de bal zo veel harder weg…

Maar dat mocht de pret niet drukken, het leverde zelfs een heuse uitdaging op. Net zo goed leren schieten als Terschegget. Naast deze actie konden de jonge bezoekers ook even heerlijk lachen bij de clown van circus Poehaa, zich laten schminken, meedoen aan de kleurwedstrijd, hun haren laten vlechten of genieten van een majoretteshow. De opbrengst van de dag was 100% bestemd voor KiKa: 2.000 euro voor het goede doel, met dank aan alle sponsors die hun bijdrage geleverd hebben aan deze geslaagde KiKa Play!

Een uitgebreid verslag van deze middag en meer foto’s zijn te vinden op: http://www.deschatkids.nl/User/Pages/KiKaPlay.aspx


Succesvolle Schatkids KiKa Play
Succesvolle Schatkids KiKa Play