Stichting Bert Banjer’s KiKa Bike op Harleydag Breda

Stichting Bert Banjer's Kika Bike op Harleydag BredaStichting Bert Banjer’s Kika Bike zal prominent aanwezig zijn op 17 augustus bij de Harleydag in Breda 2008. Deze dag, die er jaarlijks voor zorgt dat de Harleydag Breda een gigantisch succes is, heeft Stichting Bert Banjer’s Kika Bike (BBKB) voor de komende 3 jaar in hun hart gesloten.
Naast de ca. 85.000 bezoekers en zo´n 10.000 Harley´s in de straten van het centrum van Breda zijn er ook de vele muziekpodia en bijzondere attracties die door heel de stad aangeboden worden. Alles gratis en erg in trek.

Stichting BBKB is tijdens de Harleydag prominent aanwezig. Zij hebben van de gemeente toestemming om in de gehele (binnen)stad te collecteren en tevens heeft de organisatie van de Harleydag enkele stands ter beschikking gesteld. Vanuit deze stands wordt er een grote enveloppenloterij gehouden, kan men zich laten schminken of op de Kika Bike laten fotograferen, kunnen er pins en badges van Stichting BBKB én KiKaberen gekocht worden.

Surf voor meer informatie naar: www.kikabike.nl en www.harley-dag.com

Tevens wordt een NAC-shirt met de handtekeningen van alle spelers van de selectie 2007/2008 waarmee NAC 3e is geworden, het schilderij “Happy Harley Woman” van de bekende kunstenaar Berry Martens en een set bestaande uit tanks en spatborden, special paint, voor een Harley per opbod verkocht. Voor meer info: www.kikabike.nl.

Voor zowel het collecteren als de activiteiten rondom de stand zetten zich 40 vrijwilligers in! Het geld dat deze dag ingezameld wordt, alles onder het toeziend oog van notaris Frits von Seydlitz, aangevuld met het bedrag dat de Stichting BBKB met eerdere acties al verzameld heeft wordt om 15.30 uur middels een cheque aan een ambassadeur van KiKa aangeboden.

De bedoeling is dat dit, zeker voor de komende 3 jaar, een jaarlijks terugkerend gebeuren wordt. Ook worden er gedurende deze dag door het automatiseringsbedrijf @xit opnamens gemaakt die tegelijkertijd, live, via de site van dit bedrijf, www.axit.nl, uitgezonden worden. Dit is uniek. De beelden komen tot stand via een vaste mast maar ook rijden er mensen op motoren rond die filmbeelden maken. Deze beelden zijn overigens ook te volgende via de sites van de Harleydag Breda en Stichting Bert Banjer’s Kika Bike. Zo kan iedereen genieten, ook de mensen en kinderen die niet van huis kunnen, van de Harleydag Breda en de activiteiten van Stichting Bert Banjer’s Kika Bike. De uitzendingen starten rond 11.00 uur en zijn zeker tot ruim 17.00 uur te volgen. Surf voor meer informatie naar: www.kikabike.nl en www.harley-dag.com
Stichting Bert Banjer's Kika Bike op Harleydag Breda