Stichting BBKB biedt cheque aan tijdens Harleydag Breda

Stichting BBKB biedt cheque aan tijdens Harleydag BredaHet bestuur van de Stichting Harleydag Breda ’97 heeft de Stichting Bert Banjer’s KiKa Bike in hun hart gesloten. Zie bieden hiermee de Stichting én de Kika Bike de komende 3 jaren, met ingang van 2008, een prominente plaats tijdens dit gebeuren.
De oorzaak van dit prachtige gebaar vindt zijn oorsprong in de doelstelling waar de Stichting voor staat: door middel van de Kika Bike geld ophalen om dit vervolgens jaarlijks te doneren aan KiKa én het feit dat de dat de man achter het idee van de Kika Bike, Bert Romme, jarenlang een trouwe medewerker tijdens de Bredase Harleydag was.

Met de opbrengst uit de activiteiten tijdens deze Harleydag, aangevuld met de opbrengst van voorgaande acties, konden we aan Stichting KiKa een totaalbedrag van € 24.500,- aanbieden.

U kunt via info@kikabike.nl een bod doen door het door Berrie geschilderde schilderij “Happy Harley Woman”. De opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting Bert Banjer’s KiKa Bike. Op het schilderij is een minimum bod van toepassing dat door Berrie bepaald wordt.

We kunnen terugkijken op een mooie dag. Veel vrijwilligers hebben zich ingezet om deze dag tot een succes te maken. Er is gecollecteerd en er is een grote loterij gehouden.
Op dit moment geneest 70% van de kinderen. Dit is onacceptabel. We blijven ons inzetten en zijn ons nu al weer aan het bezinnen op nieuwe acties.

Volgend jaar, tijdens Harleydag Breda 2009 op zondag 15 augustus, bieden we onze tweede cheque aan KiKa aan. Op deze manier ondersteunen wij, samen met hen die ons weer ondersteunen, het onderzoek naar de genezing van de overige 30% van de kinderen die aan deze vreselijke ziekte lijden.
Een van de activiteiten voor volgend jaar is de organisatie van een toertocht, de KiKa Bike Ride, voor alle merken motoren waar ook kinderen met kanker voor uitgenodigd worden om mee te rijden.
Natuurlijk zijn we ook op zoek naar mensen/bedrijven die zelf een activiteit met als goede doel Stichting Bert Banjer’s KiKa Bike op de rails willen zetten.