Stationsstraat – Vlaardingen

op 21 mei aanstaande wordt door een aantal bewoners van de stationsstraat in Vlaardingen een dag voor KiKa georganiseerd. Deze dag zullen een groot aantal regionale artiesten belangeloos optreden en ook zal clown Bobo de kinderen deze dag komen vermaken. Verder zijn er diverse kraampjes aanwezig waar van alles te koop is. De opbrengst komt ten goede van KiKa.
op 21 mei aanstaande organiseren een aantal bewoners van de stationsstraat in vlaardingen een dag voor kika.Deze dag zullen een groot aantal regionale artiesten belangeloos op treden ook zal clown bobo de kinderen deze dag komen vermaken.Verder zijn er diverse kraampjes aanwezig waar van alles te koop is.De opbrengst komt ten goede van KIKA.
er zullen zelfgemaakte kaarten worden verkocht en sierraden ook is er een rommelmarktje aanwezig en zal er een loterij plaatsvinden met mooie prijzen waaronder een fiets een bon voor een hotelovernachting met ontbijt en vele anderen prijzen.De burgemeester van Vlaardingen zal deze dag het startsein geven en namens de gemeente Vlaardingen een geld bedrag overhandigen.Verder zal er vanalles te doen zijn en daarvan komt de opbrengst ten goede van kika.
Kika dag
stationsstraat in vlaardingen
Begin datum: 21-05-2011
Eind datum: 21-05-2011