Stamppotactie kv Atlantis

Stamppotactie kv AtlantisKorfbalvereniging Atlantis heeft afgelopen zaterdag voor de tweede maal dit seizoen een actie gehouden om geld in te zamelen voor KiKa. Sinds vorig jaar heeft de selectie van Atlantis zich verbonden aan KiKa en wordt met enkele acties per jaar geld ingezameld. Na de Doelpuntensponsoractie aan het begin van het seizoen werd nu de KiKa-Stamppotactie gehouden met een opbrengst van ruim 900 euro.
Voorafgaand aan de stamppotactie werden tijdens de wedstrijden van Atlantis 1 en Atlantis 2 KiKaberen verkocht. Ook kon het publiek voor € 1,- in de toto een gokje wagen op de uitslag en de topscoorder van de wedstrijd van Atlantis 1. Er werden bijna 50 beren verkocht, en ruim 50 mensen deden mee aan de toto.

Na de wedstrijden was het tijd voor de Stamppotactie. Voor € 7,50 kon gekozen worden uit andijviestamppot of boerenkoolstamppot, met daarbij een gehaktbal of een stuk rookworst. Zeventig mensen hadden zich opgegeven, waardoor het een gezellige drukte was in de Atlantiskantine. Tijdens de maaltijd werd de uitslag van de toto bekend gemaakt. Omdat niemand de uitslag goed voorspeld had, werd de prijs (een mooie KiKabeer) verloot onder de personen die de topscoorder van de wedstrijd goed voorspeld hadden. Na een gezellige avond werd door de selectie van Atlantis de balans opgemaakt. De Stamppotactie heeft ruim € 900,- voor KiKa opgebracht. Een schitterend resultaat dat mede te danken is aan de Boni Supermarkt uit Mijdrecht, die alle aardappelen, groente en vlees kosteloos ter beschikking heeft gesteld. Verdere dank gaat uit naar Lunchroom TOF voor het uitlenen van de warmhoudschalen; groenteman Versteeg voor het schillen van de aardappelen; en Marsman Caravans en Recreatie voor de gasslang en toebehoren. En uiteraard hulde voor de koks die ’s middags de stamppotten hebben bereid: Josefien de Koning, Charles Keijman en Ad Schuijlenburg. Het was heerlijk!