Sponsoractie tijdens PAC-NC2018 loop

 

 

Een aantal hardlopers van de Rotterdamse atletiekvereniging PAC (Freek Weggeman, Marius van Zanten en Wing Tong) organiseert in samenwerking met de Ontwikkelingscombinatie Nieuw Crooswijk (OCNC) een nieuw hardloopevenement: de PAC-NC2018 loop.

De loop vindt voor het eerst plaats in 2010, ter gelegenheid van de opening van appartementengebouw Nieuw Trapezium in Nieuw Crooswijk. Ter gelegenheid van de opening schenkt OCNC een bedrag aan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij), dat zal worden besteed aan de realisatie van een Nationaal Kinder Oncologisch Centrum (NKOC).

De PAC-NC2018 loop is een unieke estafetteloop over 20,18 kilometer door de veelzijdige omgeving van het project: het Kralingse Bos, Crooswijk en Nieuw Crooswijk. Aanmelden en inschrijven kan voorafgaand aan de loop, op zaterdag 16 oktober 2010 van 16.00 tot 17.30 uur in de kantine van PAC, Langepad 16 in Rotterdam. De estafette start om 18.00 uur. Deelname is GRATIS.

Meer informatie op www.nc2018.nl  of www.pacrotterdam.nl

Tijdens de prijsuitreiking aan de snelste estafetteteams zal de directeur van OCNC een cheque uitreiken aan een ambassadeur van KiKa.