Spinningmarathon in Goes

KiKa spinningmarathonOp 6 april 2009 zal er in Capital Sports in Goes een spinningmarathon worden georganiseerd voor het goede doel, ‘Fietsen voor KiKa’.
Twee uur lang moeten er 45 fietsen worden gevuld met sponsoren. U kunt zich inschrijven per fiets. Het inschrijfgeld is € 2,50 pp, en het sponsorgeld bedraagt minimaal € 20,-. De marathon start om 20.15 en eindigt om 22.00 uur. Je kunt zelf bepalen of je de fiets met 1 persoon gaat bemannen of dat je het met meerdere mensen als een soort estafette gaat doen. Bedrijven die willen sponsoren zijn altijd welkom. Hierbij kunt u reclame maken op het evenement. Het sponsorgeld moet persoonlijk overhandigd worden bij inschrijving. Mail dan snel naar: fietsenvoorkika@live.nl 


KiKa spinningmarathon
Wat is Spinning®? Een Spinning® training is een workout in groepsverband op een soort hometrainer, waarbij gefietst wordt op het ritme van de muziek. Gedurende de workout wordt de weerstand van het vliegwiel regelmatig gewijzigd, zodat een soort intervaltraining ontstaat. Daarna kunnen verschillende oefeningen gedaan worden zoals bijvoorbeeld het staan-zitten. De lessen bij Capital Sports worden in blokken van 45 minuten verzorgd.