Spinningevent, Nordic walking en Serious Request

Sponsorgeld, bijdrage deelnemers, vrijwillige bijdrage bezoekers en opbrengst Serious Request.Helft van totale opbrengst is voor KiKa. Andere helft is voor ander goed doel: NINA foundation.

Sponsorgeld, bijdrage deelnemers, vrijwillige bijdrage bezoekers en opbrengst Serious Request. Helft van totale opbrengst is voor KiKa. Andere helft is voor ander goed doel: NINA foundation.

Spinnen en Nordic walking voor KiKa en NINA foundationOp zaterdag 13 november a.s. zal er wederom een spinning-event en Nordic walking clinic georganiseerd worden in café d’r Aowe Kino. Tussen 14.00u en 18.00u zullen de deelnemers op de maat van opzwepende muziek en onder leiding van professionele instructeurs het uiterste van hun kunnen moeten geven. De wandelaars kunnen ook een bijdrage leveren door een Nordic walking-clinic te volgen o.l.v. Jo Ernes. Voor deze activiteiten betalen de deelnemers een bijdrage die geheel ten goede komt van twee goede doelen. Dit jaar heeft het comité gekozen voor twee initiatieven waarbij het kind centraal staat, te weten:

 

  • KiKa (kinderkanker vrij fonds)
  • Nina Foundation (steunt onderzoek naar kinderen met Angelman Syndroom)

 

Op onze website www.cycling4betterbocholtz.nl  vindt u meer informatie over deze goede doelen.

Succes 2009 overtreffen
Op 19 april 2009 werd in Bocholtz voor de eerste keer een spinning-event en Nordic walking-clinic georganiseerd voor het KWF-kankerfonds. Mede door de vele bijdrages van sponsoren en het grote aantal deelnemers, heeft dat geresulteerd in een mooi geldbedrag voor het goede doel. Het Cycling4better-comité wil het echter niet bij deze ene keer laten. Daarom hebben we naast het spinnen en Nordic walking nieuwe activiteiten toegevoegd, om nóg meer geld voor deze belangrijke doelen te realiseren: virtueel de Alpe d’Huez bedwingen, een serious request actie en je lekker laten verwennen door een masseur.

Serious request in d’r Aowe Kino
Aansluitend op de middagactiviteiten wordt dit jaar voor een avondvullend programma gezorgd. Coverband Loedder heeft zich hiertoe bereid gevonden. Zij zorgen voor topamusement tot in de kleine uurtjes. Aanwezigen kunnen tegen een geldprestatie nummers aanvragen (ook wel bekend van het “het glazen huis” van 3FM). Uiteraard gaat de opbrengst van deze “requests” geheel naar beide goede doelen.Aanmelden Wij hopen u graag te begroeten op 13 november in Café d’r Aowe Kino. Misschien in fietstenue, of met wandelschoenen. En anders onder het genot van een drankje later op de avond! Aanmelden voor deze activiteiten kan via www.cycling4better-bocholtz.nl .

Café D’r Aowe KinoBocholtz, Limburg
Begin datum: 13-11-2010
Eind datum: 13-11-2010