Spinningactie van Sportcentrum Physique

Sportcentrum Physique spinning voor KikaOp 11 April heeft sportcentrum Physique een spinningmarathon georganiseerd op winkelcentrum Westpolder in Papendrecht.

Dit heeft een waanzinnig bedrag van EUR 17.000,- opgebracht, iets waar iedereen die heeft meegeholpen erg trots op is. Daarnaast heeft de KiKaberen stand ook nog eens voor honderden euro’s aan KiKalberen en sleutelhangers verkocht. De lokale winkels hebben ook meegeholpen, zoals de C1000 die al het water en sportdrank voor niets heeft geleverd. De cheque werd na afloop door de burgermeester van Papendrecht, Dhr. K. de Bruin, overhandigd aan de twee ambassadeurs van KiKa.

Door de 24 teams is 6 uur lang hard getrapt in het warme winkelcentrum, onder leiding van 3 verschillende instructeurs. Bovenop het sponsorbedrag wat de teams bijeen hebben gebracht, is er ook goed gesponsord door het bedrijfsleven, die hun logo op een sponsorwand van 4 x 2,5 meter afgebeeld kregen. Uiteraard is er onder het in grote getale aanwezige winkelende publiek gecollecteerd.

Sportcentrum Physique spinning voor Kika