Spelen voor KiKa in Voorhout

Op zaterdag 1 maart wordt in Voorhout een spellenactiviteit georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. De activiteit wordt georganiseerd door het tienerwerk in jongerencentrum @Hok. De opbrengsten uit entreegelden en de loterij komen ten goede van KiKa.

De organisatie van de spellenactiviteit is in handen van het tienerwerk. Dit houdt in dat tieners meehelpen de activiteit op te zetten. Tijdens de activiteit kan men aan allerlei spellen deelnemen. Zo kan men meedoen aan de minifietsenrace, kunnen de kinderen hun reactiesnelheid testen met het toverstokvangen en zijn er aloude spellen zoals blikgooien en sjoelen te doen.

Uiteraard zijn er naast de vele spellen ook nog andere dingen te beleven. De kinderen kunnen zichzelf laten schminken en kunnen een poster of kleurplaat maken.

Voor de ouders zal het rad van fortuin meerdere malen gaan draaien. De entree bedraagt € 3,- per kind. De activiteit is van 11.00 uur ’s ochtends tot 14.0 uur ’s middags.

Jongerencentrum @Hok is te vinden aan de Jacoba van Beierenweg 118b in Voorhout. Voor meer infomatie kunt u terecht bij tienerwerker Johan Braaksma: 0252-229952 of johan@factorw.nl