Spaarproject Kockengen en Maarssenbroek

spaarproject communicanten  Kockengen en MaarssenbroekIn het communieproject is altijd een spaardoel opgenomen. Dit jaar is gekozen voor KIKA. We gaan klusjes doen en wel met heel veel kinderen samen. We doneren het geld aan KIKA maar willen ook KIKA beren kopen en deze weer brengen naar kinderen die ziek zijn of leven met een beperking.
In het communieproject is altijd een spaardoel opgenomen. Dit jaar is gekozen voor KIKA. We gaan klusjes doen en wel met heel veel kinderen samen. We doneren het geld aan KIKA maar willen ook KIKA beren kopen en deze weer brengen naar kinderen die ziek zijn of leven met een beperking.
In een feestelijke viering op 18 mei hebben we een cheque kunnen overhandigen van 2.384,23 euro aan Jorg Santen. Dit bedrag is door het doen van klusjes bij elkaar gespaard door katholieke basisscholen in Maarssenbroek en Kockengen en door de 21 communicanten van dit jaar. We hebben 9 instellingen gevonden waar we 222 kinderen blij gaan maken met een KIKAbeer. Onze kinderen straalden zelf al bij het idee om deze beren uit te gaan delen. De aktie was een groot succes. Waar kleine kinderen groot in kunnen zijn.
spaarproject communicanten  Kockengen en Maarssenbroek