Schilderijenveiling in ‘De Fietsenstalling’

Bernie 2 2013-08-31 B. met muts v. 'Galerie Dubio' -p

De schilderijen, in verschillende formaten, hebben voor het merendeel de mens en zijn gevoelsleven tot thema. Bernie heeft zich laten inspireren door dansers: bewegingskunstenaars, die lichamelijke expressie in  bewegingstaal, dans, nastreven. Hun lichaam is daarbij hun ‘tool’, hun instrument. In twintig jaar schetsen in theaterstudio’s, in het bijzonder van het Nederlands Dans Theater, maar ook van andere companies in Europa, heeft Bernie haar fascinatie kunnen uitleven. De neerslag hiervan vindt u in haar olieverfschilderijen. Zelfbewustzijn, trots, vreugde, verdriet, eenzaamheid: u ziet het allemaal in haar werk.

Bernie 3 2011-07-21 Bernie 021

Als één van de eerste events in de heropende en nieuw ingerichte galerie ‘De Fietsenstalling’ in het Haagse Statenkwartier faciliteert de nieuwe eigenares Carina Leijnse op 10 en 11 mei een benefietveiling van ca. 200 olieverfschilderijen van de kunstenares Bernie Autsema. De opbrengst  is bestemd voor KiKa. Bij het zoeken naar een bestemming voor de schilderijen brachten de vele aankondigingen van KiKa in media en pers haar op de gedachte, de revenuen van een veiling aan deze stichting ten goede te laten komen.

U bent op 10 en 11 mei mei van harte welkom op de kijkdag en veiling in ‘De Fietsenstalling’ Antonie Duyckstraat 181 in Den Haag  Bernie 1 Poster Autsema