Samen Bewegen

Hercuton vormt samen met Remco Ruimtebouw, Hafkon International en ServicebouwPlus het cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep. Wij zijn gezamenlijk gevestigd in Nieuwkuijk, opereren ieder vanuit onze eigen merknaam en beschikken over jarenlange kennis en ervaring.

Begin dit jaar zijn wij gezamenlijk gestart met het vitaliteitsprogramma “Samen Bewegen”. Reden voor het programma zijn de uitkomsten van de PAGO-keuringen én de rol van de werkgever met betrekking tot duurzame inzetbaarheid van de werknemer. Insteek van dit programma is om samen met collega’s je gezondheid te verbeteren én daarnaast punten te verzamelen voor een goed doel.Hoe werkt het?
Er zijn 3 doelen geselecteerd welke aan Samen Bewegen 2017 gekoppeld zijn. Bij deelname aan een sportieve activiteit – zoals een wandeltocht of wielerwedstrijd – ontvangt een medewerker punten welke zij aan het doel van hun voorkeur doneren. Aan het einde van het jaar worden de punten opgeteld. Het goede doel met de meeste punten ontvangt € 1.500, de nummer 2 krijgt € 1.000 en de nummer 3 ontvangt € 500.

In 2015 ontving KiKa een cheque van € 1.000 van Samen Bewegen. Dit jaar is KiKa, samen met KWF Kankerbestrijding en Hospice Francinus de Wind Waalwijk, opnieuw aan Samen Bewegen gekoppeld. Wij hopen op 31 december 2017 samen met onze medewerkers terug te kijken op een sportief jaar waarbij we ons gezamenlijk ingezet hebben om onze nauwe betrokkenheid bij de samenleving om te zetten in een geldbedrag. Voor meer informatie over Samen Bewegen kunt u ook terecht op onze website.