Royal Pride maakt titel ten gelde

Royal Pride maakt titel ten geldeRoyal Pride heeft bij het winnen van een aansprekende titel in de agrarische sector zich nadrukkelijk voor goede doelen ingezet.

Samen met zijn collega’s  André, Koert en Bart is het bedrijf van Frank van Kleef van Royal Pride voor 2008 verkozen tot agrarisch ondernemer van het jaar. Bij de nominatie wisten zij al dat er, aan het winnen van deze mooie titel, een bedrag van 12.500 euro was gekoppeld. Voor Royal Pride stond vast dat bij uitverkiezing het bedrag aan een goed doel zou worden geschonken. Maar om het bedrag substantiëler te maken vroegen zij aan goede klanten en relaties mee te helpen het bedrag te verhogen. Alles op voorwaarde dat zij daadwerkelijk de titel zouden bemachtigen.

Met grote verbazing over het feit dat de jury Royal Pride aanwees waren ze nog meer verbaasd over het geweldige totaalbedrag van 185.000. Hiermee konden zij drie goede doelen ondersteunen, waardoor KiKa 55.000 euro mocht ontvangen. Dit geweldige succes zegt niet alleen iets over de kwaliteit van Royal Pride en de sociale betrokkenheid van de medewerkers, maar ook over het contact met de klanten. Namens KiKa ontzettend bedankt.