Reüniewandelmars 2012

Reüniewandelmars 2012Commandovereniging Gelderland (COV Gld) organiseert voorafgaande aan de grote Commandoreünie op 24 maart 2012 de “reüniewandelmars 2012”. De totale wandelafstand bedraagt circa 170 km.

Commandovereniging Gelderland (COV Gld) heeft er voor gekozen deze unieke mars te koppelen aan het goede doel Stichting Kinderen kankervrij (KiKA).

Middels het werven van donateurs en sponsors voor de mars, probeert COV Gld zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor KiKa. De totale opbrengst zal op 24 maart 2012 aan KiKa overhandigd worden.

Er wordt vanaf maandag 19 maart t/m vrijdag 23 maart gelopen en de gemiddelde afstand per dag is circa 34 km. Om een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te lopen zijn we derhalve op zoek naar sponsors (particulieren en bedrijven), die KiKa een warm hart toedragen en bereid zijn een financiële bijdrage te leveren aan de “reüniewandelmars 2012”.

Dit kan in de vorm van giften, sponsoring via reclame, een advertentie op onze website te plaatsen, als donateur of gewoon via een overboeking op het rekeningnummer van Commandovereniging Gelderland. Het bankrekeningnummer: 69 338 50 tnv Commandovereniging Gelderland te Apeldoorn.

U kunt zich hiervoor aanmelden via onze website www.covgelderland.nl  o.v.v gift/sponsor/donateur/advertentie “reüniewandelmars 2012”, of via e-mail: covgelderland@korpscommandotroepen.nl