Recordpogingen in De Meern en Landgraaf

 

snowboarders.jpgDe Schalm aan de Oranjelaan in De Meern/Utrecht organiseert onder de naam
’24 uur voor KiKa’ op zaterdag 24 en zondag 25 mei 24 uursrecordwedstrijden. Om deze grote recordpogingen heen, waarbij de deelnemers per uur worden gesponsord door vrienden, familie of bedrijven, wordt een groot programma gemaakt waar jong en oud zich mee kan amuseren. De 24uursrecordwedstrijden beginnen zaterdag 24 mei om 15.00 uur en eindigen zondag 25 mei om 15.00 uur. De Utrechtse Burgemeester Aleid Wolfsen zal na afloop de cheque overhandigen.

24 uursrecordwedstrijden Voorafgaand aan deze happening gaat De Schalm proberen om de langste menselijke slinger van Nederland te maken, bestaande uit meer dan 1500 schoolkinderen. Een uur voor de wedstrijden, om 14.00 uur, gaat Rita Verdonk daarvoor het startsignaal geven en wie weet doet zij nog veel meer.

Ook zal Snowworld Landgraaf een bijzondere 24 uurs recordpoging proberen te leveren door een aantal topsporters uit de snowboardwereld. Iedereen mag daar een paar uur mee komen snowboarden als men een eigen geldsponsor meeneemt.
Inschrijfformulieren hiervoor liggen bij Snowworld klaar.
De snowboarders beginnen hun 24 uursrecordpoging een paar uur eerder zodat zij zelf ook bij het overhandigen van de cheque aanwezig kunnen zijn in De Meern.
In Landgraaf wordt deze poging mede mogelijk gemaakt door Your Gift CardsSnowworld Landgraaf en Medicort.
Er wordt een verbinding gemaakt tussen Landgraaf en De Meern waardoor bezoekers in De Schalm op monitoren hun verrichtingen kunnen zien.
Andere aangemelde 24 uursrecordpogingen worden binnenkort bekend gemaakt.
Kijk voor meer informatie op de website van 24 uur voor Kika is www.24uurvoorkika.nl en de hyves is http://voorkika.hyves.nl.

24 uursrecordwedstrijden in De Schalm, Oranjelaan 10 De Meern 24 uur snowboarden in Snowworld te Landgraaf