Promsnight Maasbree

Promsnight MaasbreeOp 17 januari 2009 was de Maasbreese sporthal het decor van een spetterende show van licht en geluid: De Promsnight Maasbree 2009…. de avond leverde maar liefst 13.000 euro op.
Een keur van plaatselijk en regionaal bekende artiesten bracht een mengeling van moderne en klassieke muziek. De fanfare, de band, het koor, de zangers en zangeressen, de bagpiper, de violiste: ze hebben allemaal hard gerepeteerd voor wat de mooiste promsnight ooit is geworden! Voor het eerst in de sporthal en dat betekende, dat een 1000-koppig publiek kon genieten van de show en het geweldige eindbedrag van 13.000 euro voor KiKa.

De voorbereidingen van de Proms werd breed gedragen door de gehele gemeenschap en genoot veel regionale media aandacht. Winkeliers werden bij de actie betrokken, er was een sponsoravond. Met vele mensen werden de stukken ingestudeerd, terwijl een andere kern van de organisatie zich bezig hield met artiestenwerving, sponsorwerving, media aandacht, etc.. Op wwww.promsnightmaasbree.nl kunt u onder andere foto’s vinden van deze geweldige happening.
Promsnight Maasbree
Promsnight Maasbree