Paaseieren bij de Lions Club Middelburg

Op zaterdag 29 maart, 11.00 uur start de jaarlijkse verkoop van chocolade paaseieren do or Lions Club Middelburg. Met deze actie – Het EI-TEAM – werft Lions Club Middelburg fondsen voor het goede doel. Deze keer is dat KiKa.

Verkooppunt: Markt Middelburg: De Lions-verkopers staan midden op de Markt in Middelburg. Daar zijn zakjes met chocolade paaseieren te koop: € 3 voor 1 zakje, € 5 voor twee zakjes. Nieuw is de mogelijkheid om te dippen in de chocoladefontein. Daar kan de eerlijke en heerlijke chocolade direct worden geproefd door aardbeien, marshmellows en andere lekkernijen in de chocoladefontein te dippen. Ook kunnen kinderen met Paashaas LoLo op de foto of deelnemen aan een kleurwedstrijd. Voor wie op 29 maart niet kan: ook op de zaterdagen van 5 en 12 april staat het EI-TEAM op de Markt.  Eerlijke chocolade: UTZ: De chocolade paaseieren die worden verkocht zijn UTZ-certified. UTZ Certified is een internationaal keurmerk voor eerlijke handel. Het keurmerk staat op chocolade die afkomstig is van boeren die oog hebben voor mens en milieu. Zij gebruiken bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun arbeiders.

Bestellen: De chocolade paaseieren zijn ook per familie- of bedrijfsbokaal te koop. Ze zijn te bestellen via www.eiteam.nl of via www.facebook.com/heteiteam.