Open dag Unipro levert donatie op voor Villa Joep en Kika

Open dag Unipro levert donatie op voor Villa Joep en KikaDe open dag van Unipro in Haaksbergen (fabrikant van o.a. kunstharsvloeren) heeft een leuke bijdrage opgeleverd voor KiKa en Villa Joep. De vloerafwerking werd aangebracht op kleine tafeltjes in gevarieerde en gewaagde kleurencombinaties. Deze tafeltje werden geveild en de opbrengst hiervan kwam direct ten goede aan KiKa en Villa Joep.

Unipro bestaat in 2010 50 jaar! Een bijzonder jaar, waarin Unipro zich voorgenomen heeft te laten zien dat zij niet 50-jaar oud, maar 50 jaar jong zijn. Om antwoord te geven op de vraag wat er zich “in de lijmfabriek” aan de Industriestraat 15 in Haaksbergen achter de schermen afspeelt is er onlangs open dag georganiseerd, waarbij naast medewerkers, oud medewerkers en hun familie ook alle omwonenden en gemeente welkom waren!

Vanaf half twee druppelden de bezoekers binnen. Na een kop koffie en een plak Twente krentewegge werden de bezoekers rondgeleid bij Unipro. Via de entree en de kantoren kwam de bezoekers terecht in een opvallend groene gang. Hier werd de nieuwste ontwikkeling van Unipro toegelicht: een duurzame verpakking voor lijm, gebaseerd op het bag-in-box principe. Vervolgens kwamen de bezoekers terecht op het laboratorium waar een aantal spectaculaire praktijktesten werden uitgevoerd. De rondleiding werd voortgezet in de fabriek. Ook hier waren diverse interessante demonstraties te zien.

Door de productiemedewerkers zelf werd enthousiast uitgelegd wat hun werkzaamheden inhouden en hoe het proces verloopt. Het trainingscentrum van Unipro was het eindpunt van de rondleiding. Hier kon de bezoeker de eindeloze mogelijkheden met de kunstharsvloeren van Unipro bewonderen. Op kleine tafeltjes werd het product aangebracht in de meest gevarieerde en gewaagde kleurencombinaties. De bezoeker kon tot slot een bod doen op deze kunstwerken. De opbrengst van deze veiling bedroeg ruim € 400 kwam direct ten goed aan KiKa en aan Villa Joep.


Open dag Unipro levert donatie op voor Villa Joep en Kika