Online benefiet voetbaltoernooi voor muisklikkers

Benefiet online voetbaltoernooi WOS voor KIKAMuisklikkende voetballers van het online voetbalspel World Of Soccer (WOS) gaan zich inzetten voor KiKa. Willy Kuijpers is als online voetbalspelende vader met de spelmakers van het voetbalspel bezig om binnen dit spel een benefiettoernooi op te zetten voor onze Stichting. WOS bestaat reeds ruim anderhalf jaar en na een aantal grote toernooien waarmee meerdere commerciële prijzen te winnen waren is het nu de beurt voor een heus benefiettoernooi.

Nadat Willy’s vader aan kanker is overleden wilde hij iets ondernemen tegen deze ziekte en na denkwerk en een inventarisatie binnen het spel, waar hij vaak met zijn zoon Noah aan meespeelt werd duidelijk dat KiKa als goed doel erg geliefd is bij de spelers. Veelal zijn het kinderen die (net zoals in zijn geval) het spel met hun vader spelen.

Vanuit het forum dat aan het spel gekoppeld is hebben kinderen aangegeven dat als ze aan een goed doel zouden doneren KiKa een populair goed doel is. Zodoende is er voor dit eerste benefiet toernooi online gekozen voor onze Stichting.

Willy heeft inmiddels veel clubs en bedrijven bereid gevonden mooie prijzen te doneren om zondoende de fanatieke muisklikkende voetballers online te stimuleren mee te doen aan dit toernooi en daarmee de donaties zo hoog mogelijk te maken.

Wos is een virtuele voetbalwereld die een afspiegeling vormt van de echte voetbalwereld. Kopballen, superschoten, slidings, bewegingen te over waarmee online voetballers hopen hun team naar de overwinning te klikken.

http://www2.worldofsoccer.nl/ (de website) http://www2.worldofsoccer.nl/forum/viewtopic.php?t=5244 (eerste topic)http://www2.worldofsoccer.nl/forum/viewtopic.php?t=5345 (tweede topic)

Benefiet online voetbaltoernooi WOS voor KIKA
Benefiet online voetbaltoernooi WOS voor KIKA