Oars as Oars bedrijvenmarkt Mantgum

Oars as Oars bedrijvenmarkt Mantgum zaterdag 1 novemberOp zaterdag 1 november zal de 10e Oars as Oars merk in en om de Wjukken in Mantgum plaats vinden. 10 jaar is een jubileum en dat vraag natuurlijk om een feestje! Maar dat niet alleen. Het feest staat ook een beetje in het teken van KiKa. U kunt zich op deze dag namelijk door ’t kappershûs laten knippen voor KiKa!

Vanaf 12.30 uur worden alle inwoners van Mantgum opgetrommeld om naar het Wjukkenplein te komen waar om 13.00 uur de 10e Oars as Oars merk feestelijke wordt geopend. Voor de kinderen is er een ballonnenwedstrijd. Zoals ieder jaar zijn er ook dit jaar vele stands in de Wjukken en op het plein.

Toch is deze 10 editie een beetje ‘oars-as-oars’. Een tipje van de sluier…….. De beste Snertsierder fan Mantgum Zo zal er op het plein worden gestreden om de titel “de beste snertsierder fan Mantgum”. Wij zoeken deelnemers die mee willen doen aan dit bijzondere kampioenschap. Voor de basisingrediënten en het basiskookgerei wordt gezorgd; deelnemers nemen zelf de extra ingrediënten mee die hun snert tot kampioensnert maakt. Een jury zal aan het einde van de middag de prijswinnaar bekend maken.

En natuurlijk is iedereen om 17.30 uur van harte welkom op het plein om de 10e oars-as-oars merk met een gratis feestelijk “snertdiner” af te sluiten. Portretfoto’s Een professionele fotograaf zal deze middag prachtige portretfoto’s maken. Kinderen of complete families, alles kan. Een leuk kado voor sinterklaas of kerst en dat gewoon lekker gemakkelijk in Mantgum. Metamorfose Bezoekt u tussen 13.00 uur en 14.00 uur de Oars-as Oars Merk, dan maakt u kans op een complete metamorfose; gratis kleuradvies, een nieuw kapsel, een make-up en een kledingadvies. En natuurlijk is er de foto “Voor” en ‘Na’door de professionele fotograaf. Interieuradvies Bent u al een tijdje uitgekeken op uw woonkamer en vindt u het tijd voor een metamorfose? Of kan uw slaapkamer wel een opkikker gebruiken maar heeft u geen idee hoe? Kom dan naar de Oars-as Oars merk. Akkie van Interieur 3000 geeft u graag gratis advies. Dus grijp uw kans en kom met een tekening, plattegrond en foto’s van de ruimte die uw wilt restylen naar de Wjukken. Tweedehandskledingmodeshow. Kinderen zullen deze middag kleding showen die zij zelf hebben uitgezocht in de winkel van Adelma. Maar natuurlijk zal er deze middag nog veel meer te zien en te horen zijn. Zet zaterdag 1 november alvast in uw agenda en kom naar de 10e (en de laatste!) Oars-as-Oars merk en laat u verrassen………

Oars as Oars bedrijvenmarkt Mantgum zaterdag 1 november
Multifunctioneel centrum de Wjukken om ‘e Terp 21 Mantgum ( http://www.wjukken.nl/wjukken%20blad%202.htm )
Begin datum: 1-11-2008
Eind datum: 1-11-2008