Noedel kinderboekjes steunt KiKa met 10% van de opbrengst

noedel-in-oostenrijk.jpgNa de succesvolle lancering van de eerste twee boeken van de serie Noedelreisboekjes introduceert Uitgeverij Opportuun 27 oktober 2010 de specialewintersport editie: “Noedel In Oostenrijk”.Het boekje is bedoeld om kinderen van 2-8 jaar op een speelse manier kennis telaten maken met het land Oostenrijk en de wintersport.“Noedel in Oostenrijk” vertelt de belevenissen van Noedel en Bop als ze samen opwintersport gaan. Samen met Bop leert Noedel voor het eerst skiën en snowboarden.Daarnaast wordt ook aan andere winterse activiteiten aandacht besteed, zoals eensneeuwpop maken, sleeën en warme chocolademelk drinken.

Unieke serie kinderboeken
De serie Noedel reisboekjes onderscheidt zich van andere kinderboeken door het unieke concept. Kinderen kunnen niet alleen genieten van de avonturen van Noedel en zijn knuffel Bop op reis naar verschillende landen, ook is er aandacht voor het educatieve aspect. Spelenderwijs leren de kinderen een aantal woordjes en tellen in een andere taal, de kleuren van de vlag herkennen en nog veel meer.

Al eerder verschenen de edities: “Noedel in Italië” en “Noedel in Frankrijk”. Het hardcover boekje, uitgevoerd in full colour (200 mm x 200 mm) is vanaf 27 oktober 2010 te bestellen op de website www.noedelreisboekjes.nl voor € 9,95 inclusief btw.

Noedel steunt KiKa
Niet alleen beoogt de auteur met deze serie het wereldbeeld van kinderen te vergroten, ook draagt deze serie bij aan het welzijn van kinderen die het minder getroffen hebben. Van elk verkocht Noedel reisboekje wordt 10% van de opbrengst overgemaakt naar KiKa (Kinderen kankervrij), een organisatie die zich inzet voor betere behandelingen van verschillende vormen van kinderkanker.

www.noedelreisboekjes.nl