Motor Festival Victoriapark in Wolvega

Zij zijn een groep motorrijders die een groot bedrag bij elkaar willen brengen voor KiKa. Ze willen dat doen door een evenement te organiseren, waarbij door het land heen, op een aantal plaatsen, motorrijders met hun motoren verzamelen die daarna in een lange stoet naar het Victoriapark in Wolvega gaan. Vanuit dit evenemententerrein kan men dan een “korte” rit maken met opdrachten die ook weer geld voor KiKa opleveren. Dit willen ze op zaterdag 25 mei 2013 van 12.00 uur tot circa 23.00 uur doen. Hier zullen voorlichters over kinderziekten en (motorgerelateerde) ondernemers een kraam verzorgen, waarbij gevraagd wordt een bedrag af te staan voor KiKa. Daarnaast worden aan motorrijden gerelateerde activiteiten gehouden, zoals stuntteam, stuntrijles, burners, motor kieken, en een podium met artiesten en activiteiten voor de doelgroep, namelijk kinderen.
Uiteraard kan er lekker gegeten en gedronken worden. En zijn er voor diegenen die een slaapplaats voor de nacht erop zoeken, veel mogelijkheden. Elke deelnemende motorrijder schrijft zich in en betaald € 10. Dit gaat geheel naar KiKa. Ook de te verkopen merchandise en deel van de opbrengst van het eten gaat naar KiKa.

Website: http://kika-motor-festival.nl/

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:3|label:’|0,0&sensor=false ‘