Modeshow voor Kika

Wij Kelly en Priscilla gaan voor KiKa een modeshow organiseren waarbij alle omzet zal gaan naar KiKa. Maar dit kunnen wij niet alleen. Wij hebben u nodig. Graag zouden wij u willen verzoeken als u tijd heeft te komen kijken naar onze modeshow de locaties zal zijn in Tilburg en de exacte datum is nog onbekend en zal op deze site aangegeven worden.

Wij zitten nu op het Beatrixcollege in Tilburg. Dit jaar doen wij eindexamen en moeten we een profielwerkstuk maken. Omdat wij beide meer hebben met een praktijkgericht project, kozen we er voor om geld in te zamelen voor een goed doel. Als snel kwamen we achter KiKa en kozen we er gelijk voor.

Aangezien dit een echt goede organisatie is die zich inzet voor kinderen. Onze modeshow zal plaatsvinden in Tilburg ergens in december met de exacte datum nog onbekend.

Het thema van de modeshow zal zijn Kerstgala. Aangezien wij mensen willen benaderen met een mooie kerstgedachte om deze kinderen het kerstgevoel zo goed mogelijk te laten meemaken. Wij zijn op dit moment nog op zoek naar mensen of bedrijven die ons willen steunen. Het liefst kosteloos aangezien wij zoveel mogelijk van de opbrengst aan KiKa willen doneren.

Wij zoeken vooral nog kledingwinkels die dit zien zitten en graag omzet en publiciteit willen hebben. De modeshow zal hoogwaarschijnlijk plaats vinden op het Beatrixcollege. Alle bezoekers  hebben binnenkort een gala en zoeken zeker een mooie jurk of pak. Voor eventuele vragen zijn wij bereikbaar op het volgende adres: kp.helptkika@gmail.com