Met vroegpensioen samen met zijn vrouw Clara

Fred en Clara Moes hebben al vele jaren het idee om op 12-12-12 te stoppen met werken en te gaan genieten van hun vroegpensioen. Op de vraag waar zouden zij Fred en Clara blij mee kunnen maken, realiseerden zij zich dat zij alles wel hadden. Een fijn gezin, hun kinderen allemaal een goede baan en een leuke partner en sinds een jaar ook twee kleinkinderen, is dat geen rijk bezit?
Ze hadden dan ook niet veel tijd nodig om een goed doel te bedenken, dus werd KiKa al snel als cadeau suggestie gedaan.
Op hun gezamenlijke op afscheidsreceptie op 12 dec hebben zij veel relaties, vrienden en familie mogen verwelkomen die gezamenlijk € 5740,28 hebben gegeven, dit hebben zij afgerond op € 6000. Zij willen dan ook alle gulle gevers bedanken voor hun bijdrage en hopen dat dit bedrag een kleine bijdrage is om de ziekt, zeker voor kinderen, dragelijker te maken en misschien zelfs te genezen. Als zwe maar een kind hierdoor kunnen redden zijn ze al heel bli, want het zal je (klein)kind maar zijn.

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:6|label:’|0,0&sensor=false ‘