MAWsports rijdt van Breda naar Barcelona!

Michiel Rademakers is in 10 dagen alleen en ongetraind vanuit Breda naar Barcelona gefietst om geld op te halen voor KiKa.

“De 10 dagen om in Barcelona te arriveren heb ik, denk ik, optimaal benut. Vanuit Breda, ben ik eerst richting Luxemburg gereden. Een prachtige route door de Ardennen, waarin je enorm veel fietsliefhebbers en gastvrije Belgen ontmoet. Vervolgens ben ik via de Champagne-streek afgedaald naar het zuiden. Door het feit dat ik vanaf hier zonder telefoon / navigatie / tent of bed, ben gaan fietsen; werd er onbedoeld een situatie gecreëerd, waarin het avontuur en ‘back to basic life’ de overhand nam. Kilometers lopen met een lekke band, zelf eerste hulp bieden bij een aanval van een slang, nog meer mensen aanspreken voor hulp bij de juiste richting; maar bovenal gebruik maken van de natuur. Fietsend op de zon ben ik via Dijon & Lyon richting de Ardeche gereden. Vervolgens ben ik kruisend over de Saone via MtPellier, Narbonne & Perpignan door de Pyreneeën gereden. De laatste afdaling richting vliegveld Barcelona / Girona; waren een cadeautje van de natuur”! Resultaten: – 2.000 km in 10 dagen, – veel geleerd van Engelse, Franse, Duitse en Zwitserse fietsers, – afwisselend zoeken naar de behoefte aan sociale contacten / feestjes en zelfregulerend sporten met behulp van de perfecte voeding, – voldoening na een geleverde prestatie ondanks vele baalmomenten bij het missen van een afslag – te weinig slaap – te weinig drinken & eten op zak – materiaalpech. Komende maand gaat Michiel een groot feest organiseren, waarin de donaties voor KiKa centraal zullen staan. Veel vrienden, familie, kennissen en collega’s hebben de tocht gevolgd en willen graag sponsoren. Hij heeft het marketing technisch niet heel groot gemaakt, maar reken er op om € 1500 op te halen op het feest. 

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:4|label:’|0,0&sensor=false ‘